V Elite můžete utvořit vícečlennou posádku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Elite můžete utvořit vícečlennou posádku

V Elite můžete utvořit vícečlennou posádku

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2017 09:19 4
Reklama

Elite Dangerous, vesmírný simulátor od britského studia Frontier Developments, obdržel nový update. Hráči, kteří mají zakoupený season pass Elite Dangerous: Horizons si mohou vedle přistávání na planetách a dalších rozšíření The Engineers a The Guardians užít předposlední update The Commanders.

Díky němu se můžete konečně spojit s ostatními a utvořit vícečlennou posádku. Její velikost závisí na tom, kolik je na lodi místa. Aby se všichni podělili o chod vesmírného plavidla, do hry přibyly nové role, od střelce až po navigátora. Hra se pro tzv. multi-crew musí přizpůsobit, takže se částečně změní podoba chatu nebo herních statistik. Novinkou je i Holo-me, nástroj na tvorbu vlastního avatara. Postavy jsou poté k vidění i uvnitř lodí a jejich ikona je přítomna i u ingame chatu.

Update se ale netýká jen držitelů season passu, ale Frontier Developments připravili několik novinek i pro ostatní. Jedná se především o nejrůznější drobnější změny a opravy, ale přibyly i obří lodě (tankery, nákladní, trestanecké, vědecké nebo i sloužící k přepravě osob) nebo jejich pojmenovávání.

Podívat se můžete i na přiložený trailer. Updatem 2.3 se studio přiblížilo do finální fáze. Následující rozšíření v podobě updatu 2.4 bude totiž pro tento season pass poslední. Je otázka, kdy vyjde – šéf vývojářů David Braben totiž naposledy v prosinci loňského roku prohlásil, že Elite vyjde vedle PC a Xboxu One i na PS4, a to někdy mezi dubnem a červnem. Pokud by si v Británii pospíšili, mohli by vydání updatu a verze pro PlayStation spojit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama