Capcom už plánuje Resident Evil 8
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom už plánuje Resident Evil 8

Capcom už plánuje Resident Evil 8

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 4. 2017 10:30 5
Reklama

I když Resident Evil 7 vyšel teprve v lednu, jeho autoři už pomýšlejí na pokračování. Ostatně vzhledem k úspěšnému přijetí se není čemu divit. V posledním dílu čtyřdílné série making of videí to prozradil výkonný producent hry Džun Takeuči.

Capcom už přemýšlí o různých plánech pro Resident Evil 8 a Takeuči současně naznačil, že by pokračování mohlo být úplně jiné než sedmička. Která se pro změnu hodně lišila od předchozích her, takže se vývojáři očividně nebojí se sérií dále experimentovat. Z jeho slov o dalších budoucích dílech navíc lze dovodit, že plány Capcomu sahají ještě dále a rozhodně se značkou počítá i v dalších letech.

Takeuči současně v deníčku prohlásil, že když pracoval na Resident Evilu 7, chtěl, aby se z něj stal nový etalon mezi survival horory. Vývojáři si přáli, aby titul představoval začátek pro nových druh hororů a novou sérii. Při promýšlení nápadů na pokračování tak uvažují i o tom, jak by mohl Capcom tento žánr nadále rozvíjet.

Technologie se bude podle Takeučiho v dalších letech dále rozvíjet a mohou se měnit rovněž chutě hráčů. Vývojáři Resident Evilu ale budou podle jeho slov vždy chtít vytvářet horory, v nichž hrdinové překonávají obtížné situace.

Tak si sám představuje základy survival hororu a v příštím dílu i těch následujících budou vždy vystupovat postavy, které se musejí vyrovnat s nějakou podobnou krizí. Aktuální díl je novým začátkem, ale současně obsahuje podle autorů zmíněné jádro, které se z něj nevytratí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama