Porsche přijíždí do Forzy. Na šest let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porsche přijíždí do Forzy. Na šest let

Porsche přijíždí do Forzy. Na šest let

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 4. 2017 08:12 3
Reklama

Včera jsme vás informovali, že vozy německé automobilky Porsche se objeví ve hře Gran Turismo Sport od Polyphony Digital a připomněli, že párkrát už hostovaly i v konkurenční sérii Forza. Microsoft nyní přispěchal se zprávou, že uzavřel s Porsche smlouvu o spolupráci na nadcházejících šest let.

První ovoce toto partnerství přináší už nyní. Virtuální garáž ve Forza Horizon 3 se rozrůstá díky Porsche Car Packu na Xboxu One i PC o sedm vozů slavné značky. Najdete mezi nimi historické i aktuální modely. Namátkou jmenujme třeba Porsche 550A Spyder z roku 1955, Porsche 911 Carrera RS z roku 1973 nebo letošní model Panamera Turbo. Jejich kompletní seznam najdete třeba na Microsoft Storu. Rozšíření se tu prodává za 199 korun.

I kdyby vám ale bylo líto sáhnout pro pár stovek do kapsy, stále máte příležitost se povozit ve sportovních žihadlech ze Stuttgartu. V několika nadcházejících eventech bude možné auta vyhrát, aniž byste DLC vlastnili. Od 14. do 17. dubna bude ve hře Porsche 911 GT3 RS 4.0, od 21. do 24. dubna Porsche 959, od 28. dubna do 1. května Porsche 911 Turbo 3.3 a jen 18. dubna můžete vybojovat Porsche 918 Spyder.

Všechny zúčastněné strany si v aktuálním příspěvku na webu Xbox Wire novou spolupráci pochvalují, jak se patří. Microsoft se při této příležitosti navíc pochlubil svou obrovskou hráčskou základnou. Série Forza má podle něj největší on-line závodní komunitu. Každý měsíc se do závodů ve Forze pustí více než čtyři miliony hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama