Wildlands nově nabízejí sezónní výzvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands nově nabízejí sezónní výzvy

Wildlands nově nabízejí sezónní výzvy

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 4. 2017 13:56 3
Reklama

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands sice nakonec není tou hrou, kterou v redakci „budeme hrát“, i tak si ale titul našel mnoho příznivců, kteří ve virtuální Bolívii bojují proti zlotřilému kartelu Santa Blanca. Už příští týden vyjde první rozšíření s názvem Narco Road a vývojáři z pařížského studia společnosti Ubisoft vydali nový update, který řeší celou řadu problémů a přináší minimálně jednu zásadní novinku.

Tou je implementace takzvaných týdenních výzev, kterých se můžete zúčastnit jak sami, tak i v kooperaci s kamarády. Každý týden můžete získat až tři odměny za jejich plnění, k restartu dojde vždy ve středu. Jednotlivé sezóny potrvají šest týdnů, ta první nese název Rise and Fall of Unidad a i ty příští by měly vždy nabídnou nějaké tématické zaměření. Ubisoft si od nového prvku slibuje větší retenci hráčů, kteří budou mít více důvodů se do hry vracet.

Update s pořadovým číslem 3.0 není žádný drobeček, na konzolích si ukousne 5,3 GB, na PC pak dokonce 6,5 GB. Na konzolích je k dispozici již nyní, majitelé PC verze hry si však budou muset počkat až na zítřejší sedmou hodinu ranní. Mezi další zásadní úpravy patří změny v dialozích mezi postavami, takže by se hlášky nyní měly opakovat méně často. Došlo také k opravení potíží se zasekáváním měřidla zkušeností.

Update 3.0 opravuje skutečně velice slušnou porci chyb a nesrovnalostí, jeho kompletní obsah si můžete projít pod tímto odkazem. Wildlands si v recenzi od Honzy Konfršta vysloužily hodnocení 4/5 a Honza je i přes řadu výhrad chválil za ambiciózní přístup a pohlcující hratelnost. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama