Ukázka Ghost Warrior 3 slibuje spoustu akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Ghost Warrior 3 slibuje spoustu akce

Ukázka Ghost Warrior 3 slibuje spoustu akce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 4. 2017 07:22 1
Reklama

S přehledem žhavých zpráv z Gruzie se polský tým CI Games připomíná se svojí chystanou akcí Sniper: Ghost Warrior 3. Ta slibuje přinést atraktivní příběh o hledání ztraceného bratra na pozadí aktuálně vyznívající hrozby nenápadné okupace rozpínajícím se Ruskem.

A právě tomu je zapotřebí za každou cenu zabránit a jakými prostředky to bude možné, to již odhaluje ona čerstvá ukázka. Ta v doprovodu atraktivní muziky (Dangerous od Royal Deluxe) představuje možnosti, jakými lze nepřátele odpravovat, a to i včetně řady technologických vychytávek poplatných moderní době. Vedle toho se pak záběry věnují i náhledu na příběhové předěly a animace, a i z těch pár desítek vteřin prostřihů je zjevné, že jen o akci Ghost Warrior 3 nebude a že se zřejmě lze těšit i na zajímavé vyprávění. Naše nedávné dojmy z betaverze se sice věnují hodnocení především oné akce, vypovídající hodnotu však mají i přesto a jestliže o tomto titulu uvažujete, tak byste si je určitě neměli nechat ujít.

Sniper: Ghost Warrior 3 po řadě odkladů vychází 25. dubna na PC a na konzole a předobjednávat můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama