Arma 3 přinese letadlovou loď
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arma 3 přinese letadlovou loď

Arma 3 přinese letadlovou loď

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 4. 2017 08:10 3
Reklama

Fandům válečné simulace ARMA 3 jistě neuniklo, že do hry míří takzvané Jets DLC, jež do tohoto titulu přinese pár nových letadel. Nově však Bohemia Interactive oznamují, že tento přídavek dorazí 16. května a doprovázet jej bude i jedna velmi zajímavá novinka v podobě letadlové lodě.

Vlastním jménem CVN-83 USS Freedom přibude do hry zcela zdarma pro úplně všechny hráče (tedy i pro ty, kteří si dané DLC nezakoupí) a nabídne dosud neozkoušenou možnost startu i přistání mimo standardní letištní plochy. V případě letadlové lodě se však nemá jednat o ovladatelný prostředek – USS Freedom bude pouze statickým objektem osazeným autonomními obranými systémy, který bude možné za pomocí editoru hry kamkoli umisťovat. Náhled na tento kolos pak můžete vidět v níže přiloženém videu.

Samotné Jets DLC vás následně přijde na 10 euro (v přepočtu cca 270 korun, zakupovat lze na Steamu či v Bohemia Store) a nabídne trojici stíhaček F/A-181 Black Wasp 2, To-201 Shikra a A-149 Gryphon. K tomu se také hráči mohou těšit na Unmanned Combat Aerial Vehicle (UACV), což je dron jednoduše přezdívaný Sentinel. K tomu přídavek nabídne i jeden nový scénář, jenž nabídne souboje ve vzduchu i bitvy proti pozemním cílům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama