Nazgûlové v Shadow of War mají klíčovou roli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nazgûlové v Shadow of War mají klíčovou roli

Nazgûlové v Shadow of War mají klíčovou roli

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 4. 2017 12:52 1
Reklama

Již letos v srpnu bychom se měli dočkat pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor a podle prvních záběrů je patrné, že se vývojáři hodlají spíše držet osvědčených postupů, než aby přišli s revolučními prvky. Na druhou stranu ale slibují, že Shadow of War bude mít mnohem epičtější rozsah.

Ve hře bychom tak tentokrát měli narazit třeba i na draky a hlavně – tentokrát proti nám bude stát slavná Devítka, tedy Prstenové přízraky, jinak známé též jako Nazgûlové. Tito posluhovači temného pána Saurona budou mít ve hře zvláštní roli, jak v rozhovoru pro server IGN uvedl viceprezident vývojářské společnosti Monolith Michael de Plater:

„Jsou to bossové. Budete s nimi zápolit napříč celým Mordorem, jak se jej budete snažit dobýt. Ke každému z nich se vztahuje jiná zbraň v závislosti na tom, kým byli za svého života. Každému jsme navíc přiřadili specifický styl, který se odrazí na souboji. Jednou z věcí, které jsem si užil na Shadow of Mordor bylo objevování příběhu samotného Saurona a možnost vidět jeho podobu předtím, než se stal tím, čím je nyní. Teď chceme to samé udělat i s Prstenovými přízraky. Odhalíme minulost některých z nich a samozřejmě i jejich vztah k prstenům, který zároveň odráží jejich vztah k Celebrimborovi a Sauronovi. Identitu některých z nich jsme byli docela zajímavě schopni implementovat do mytologie Středozemě.“

Tolkien sám ve svých textech mluví jen o dvou konkrétních Nazgûlech. Tím prvním je jejeích vůdce, černokněžný král z Angmaru, tím druhým pak jeho zástupce Khamûl, řečený Stín východu. Bude tedy rozhodně zajímavé sledovat, jak se Monolith popasuje s představením zbytku Devítky. V Shadow of War by se také dost možná mohla objevit obří pavoučice Odula. De Plater slibuje, že se jeho tým již brzy pochlubí s dalšími překvapeními.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama