K Little Nightmares na GOGu Inside zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K Little Nightmares na GOGu Inside zdarma

K Little Nightmares na GOGu Inside zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2017 08:58 3
Reklama

Z Pavlových dojmů i jeho komentovaných záběrů, které natočil na prezentaci v Polsku, zřejmě už tušíte, že Little Nightmares jsou hrou, o kterou se vyplatí minimálně zajímat. Logická plošinovka od švédského týmu Tarsier Studios bývá přirovnávána k produkci dánského studia Playdead. Právě jejich Inside můžete dostat k předobjednávce Little Nightmares zdarma.

Akce platí jen pro PC a jen na GOGu. Hra tu stejně jako třeba na Steamu stojí 20 eur. Ale jen tady obdržíte jako bonus Inside zdarma. I když má jít o dárek pro předobjednávající, akce platí až do 12. května. Little Nightmares přitom vycházejí už 28. dubna, takže je vysoce pravděpodobné, že nabídka bude platná i po vydání hry a nevztahuje se ve skutečnosti jen na předobjednávky.

Stejně jako na Steamu jsou i na GOGu pro předobjednávající připraveny další bonusy. Patří mezi ně dvě in-game masky Six v podobě čajové konvice a strašáka, které mají hlavní hrdince nějak usnadnit přežití v její oživlé noční můře. Navíc se mohou odvážlivci těšit i na exkluzivní wallpaper a soundtrack ze hry.

Když si na GOGu už teď Little Nightmares koupíte, Inside obdržte ihned. Alespoň se tak trochu potrénujete do vydání novinky. Pokud už náhodou Inside vlastníte a nabídka vás přesto zaujala, lze požádat podporu GOGu o vytvoření dárkového kuponu, kterým alespoň můžete potěšit někoho, kdo ještě loňský hit od Playdead nehrál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama