Jonathan Blow chystá další logický titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jonathan Blow chystá další logický titul

Jonathan Blow chystá další logický titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 4. 2017 07:43 3
Reklama

Známý vývojář Jonathan Blow neusíná na vavřínech a pracuje na dalším titulu. Na tom by pravděpodobně asi nebylo nic zvláštního, díky krátké prezentaci zveřejněné v rámci konference Reboot Develop v Chorvatsku jsme se však dočkali i krátké ukázky z tohoto dosud nepojmenovaného díla.

Záznam z konference můžete vidět níže (a samotná hra se představí v čase 5 hodin a 32 minut) a můžete tedy získat velmi skromnou ochutnávku toho, co v budoucnu hra nabídne. Jonathan Blow prý na titulu pracuje již několik měsíců, neznamená to však, že by současná ukázka představovala finální kvality produktu – jedná se tedy především o prosté představení nejzákladnějších mechanismů a příslib toho, že finální verze by měla přinést až 25 hodin zábavy pro jednoho hráče.

A z tohoto drobného odhalení můžeme aktuálně vyčíst, že ten další titul vývojáře ďábelsky promyšlené plošinovky Braid a logického rychlíku The Witness bude pravděpodobně opět namáhat mozkové závity hráčů, nově však do hry také přibude nutnost přesouvat po scénách objekty. Nic dalšího vám však zatím představit nemůžeme a spokojit se tedy všichni musíme s tím málem, jež nám Jonathan Blow aktuálně poodhalil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama