Na vydání Outlast 2 upozorňuje nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na vydání Outlast 2 upozorňuje nový trailer

Na vydání Outlast 2 upozorňuje nový trailer

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 4. 2017 14:47 6
Reklama

Včera jsme vás lákali na survival horor Outlast 2 od kanadského studia Red Barrels prostřednictvím informace o hardwarových požadavcích a zmínili se také o soundtracku, který se objevil na YouTube. Dnes vývojáři krátce po sobě zveřejnili hned dvě videa na svém kanálu.

Jde o první dva příspěvky na YouTube autorů za posledních pět měsíců, protože zmíněný soundtrack publikoval přímo jeho skladatel. Ze hry jsme toho navíc dosud mnoho neviděli, což je možná dobře. Tak proč hned dva trailery, ptáte se možná.

První upoutávka láká na samotný Outlast 2, který vychází na PC, PS4 a Xboxu One už v úterý 25. dubna. I když trailer trvá bezmála dvě minuty, příliš sdílení nejsou vývojáři ani tentokrát, takže všechna tajemství si očividně šetří až do hry. Snad to bude stát za to.

Druhé video pak láká na kolekci Outlast Trinity, která kromě novinky obsahuje i první díl a DLC Whistleblower. I tato krabicová verze se začne na vybraných trzích prodávat v úterý. U nás ji ale seženete až 28. dubna. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama