Představení schopností v Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení schopností v Shadow of War

Představení schopností v Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 4. 2017 07:50 1
Reklama

Nedávné oznámení pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor z roku 2014 nás potěšilo, ještě větší radost jsme však měli z faktu, že na hru nebudeme muset čekat nijak zvlášť dlouho. Shadow of War vychází již letos v srpnu a vývojáři postupně odhalují klíčové prvky hratelnosti. Tentokrát ve dvou a půl minutovém videu pro server IGN představili jeden ze stromů dovedností hlavního hrdiny.

Autoři hry tvrdí, že pokračování bude mnohem větší než původní hra a rozvine příběh i za hranice Mordoru. Stejným způsobem ale chtějí rozšířit i Talionovy schopnosti a možnosti jejich úprav. V aktuálním videu představují skilly ze skupiny Predator, které jsou určeny pro hráče, libující si v tichém postupu a nenápadném odpravování protivníků. Jednou ze zásadních novinek je možnost dalšího vylepšování pořízených schopností skrz takzvané aktivní upgrady.

První dovedností, kterou nám vývojáři představili, se nazývá Elven Agility a přijde vhod všem, kteří si z nového Talionova dobrodružství chtějí udělat takový menší Assassin’s Creed. Elfí obratnost vám výrazně pomůže se skákáním, šplháním a dopady z výšek. V případě aktuálního videa autoři předvedli aktivní upgrade s názvem Spectral Dash, který Talionovi umožní rychle pokrýt menší vzdálenosti nebo se během plížení okamžitě připlížit k protivníkovi.

Dalším skillem je Brutalize, tedy schopnost zabít nepřítele extrémně odpudivým způsobem, který všem okolostojícím nažene hrůzu a přiměje je k útěku. Tuto schopnost si můžete dále vylepšit třeba tak, že bude Talion následně způsobovat větší poškození a rychleji mu poroste takzvaný hit streak. Užitečně vypadá i schopnost Poison Tendril, díky níž lze na dálku otrávit sudy se skřetím grogem. Ty pak jednak můžete ještě vyhodit do vzduchu, aby se jed hezky rozšířil, zároveň ale lze využít aktivní upgrade jménem Contagion, díky němuž zasažení nepřátelé propadnou vražednému šílenství a vrhnou se na své kolegy.

Působivě vypadá schopnost Wraith Chain, k jejímuž provedení musí svou přízračnou ruku k dílu přiložit váš společník Celebrimbor. Pokud Talion tiše zabije nepřítele, může zaměřit dalšího a spustit tak celý řetěz nenápadných vražd, o které se postará právě elfí duch. Každé další zabití však stojí Focus, nejspíš tedy oceníme upgrade jménem Shadow Blade, díky němuž je první Celebrimborova vražda zdarma.

Posledním představeným skillem ze stomu Predator je Deadly Spectre. Talion samozřejmě stále umí nalákat nic netušícího orka ke svému úkrytu a tam jej tiše sprovodit ze světa, díky Deadly Spectre ale může tuto špinavou práci zanechat na Celebrimborovi, jak je vidět ve videu. Vývojáři samozřejmě zdůrazňují, že Predator je jen jedním z dostupných herních stylů a Shadow of War svým hráčům nabídne širokou paletu možností, jak se s nástrahami hry popasovat. Lze očekávat, že na jejich představení nebudeme čekat dlouho. Middle-earth: Shadow of War vychází 25. srpna na PS4, Xbox One a PC. Hru si již nyní můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama