Two Worlds 2 obdrží DLC sedm let po vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Worlds 2 obdrží DLC sedm let po vydání

Two Worlds 2 obdrží DLC sedm let po vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 4. 2017 11:54 3
Reklama

Pro následující zprávu jednoznačně platí, že kdo si počkal, ten se dočkal. Možná si ještě vzpomenete na RPG Two Worlds 2 od polského studia Reality Pump. Vyšlo v roce 2010 na PC a minulou generaci konzolí a vysloužilo si pozitivní přijetí u kritiky i u hráčů. Během prvního roku od vydání hra prodala přes 2 miliony kopií a v roce 2012 se dočkala rozšíření s názvem Pirates of the Flying Fortress. Proč tu ale píšeme o sedm let staré hře? Inu, protože se pro ni chystají další DLC.

S tímto bizarním oznámením přišlo samo vydavatelství TopWare Interactive. Expanze s názvem Call of the Tenebrae vyjde za měsíc, přesněji 25. května, a to na PC, Mac a Linux. Navíc bude fungovat i samostatně, k jeho spuštění nepotřebujete původní hru. V tiskové zprávě od vydavatele stojí, že Call of the Tenebrae přinese celých 10 hodin nového obsahu.

Příběh rozšíření se točí kolem staré záhady a hlavní hrdina se bude muset popasovat s odpudivým pradávným zlem jménem Tenebrae. Jak je již v podobných případech dobrým zvykem, půjde o hodně, v sázce je určitě minimálně osud celého světa. Naštěstí na to váš slavný rek nebude sám, při svém novém dobrodružství potká staré i nové přátele i nepřátele. Tajemství, kolem kterého se příběh točí, prý otřese samotnými základy univerza Two Worlds. Inu, to jsme na to zvědavi.

Pokud ani po dohrání Call of the Tenebrae nebudete mít dost, určitě vás potěší, že se chystá ještě další rozšíření. To by mělo vyjít koncem letošního roku a ponese název Shattered Embrace. Loni jsme se také dozvěděli, že vývojáři z Reality Pump chystají regulérní třetí díl série, ten je však zatím ve fázi konceptu a na jeho příchod si budeme muset ještě několik let počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama