Ve Steepu už můžeme díky DLC i sáňkovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Steepu už můžeme díky DLC i sáňkovat

Ve Steepu už můžeme díky DLC i sáňkovat

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 4. 2017 13:37 2
Reklama

I když se tento týden poněkud ochladilo, sluníčko za okny je jasným důkazem, že jaro se ujímá vlády a zimní sportovní potřeby budou zase několik měsíců zahálet ve sklepě. Jestliže se ale stále nemůžete rozloučit s prašanem a sjezdovkou, dost možná se v následujících měsících uchýlíte do virtuálních hor hry Steep. Ta se díky novému DLC opět o něco rozrostla.

Ubisoft novým videem láká na Winter Fest Pack, který do hry nepřidá jen nové bláznivé kostýmy, ale i úplně novou disciplínu v podobě sáňkování. Sáňky jsou samozřejmě k dispozici po celém světě a jde tak o regulérní způsob, jak se můžete pohybovat po zdejších kopcích.

Pokud se chcete stát králem zimního festivalu, musíte se zapojit do nových exkluzivních výzev. Celkem jich rozšíření nabídne jednadvacet. Expanze vychází na PC, PS4 i Xbox One a je k dispozici zdarma držitelům season passu a majitelům zlaté edice. Koupit lze Winter Fest Pack rovněž samostatně za 12 dolarů.

Obsah aktuálního rozšíření vás zavede výhradně do Alp a nenabízí údajně žádný nové výzvy pro Aljašku, o kterou se hra rozšířila letos. Pevně doufáme, že všechna tato DLC budou součástí portu pro Switch, který by měl vyjít ještě letos. Další podrobnosti o něm ale neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama