Friday the 13th dorazí ke konci května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Friday the 13th dorazí ke konci května

Friday the 13th dorazí ke konci května

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 4. 2017 09:11 4
Reklama

Akční řezničina Friday the 13th: The Game se kvapem přiblížila a tvůrci z týmů Gun Media a Illfonic na Twitteru sdílejí nový trailer a ten konečně oznamuje finální datum vydání. Chybět přitom samozřejmě nesmí ani klasický nášup násilných scén a retro atmosféry hororů let osmdesátých.

Jedna dvě, Jason jde, hra dorazí 26. května na PlayStation 4, Xbox One i na PC, a to zatím pouze s původně plánovaným asymetrickým multiplayerem (až 1v7). Dodatečně přislíbená příběhová kampaň do hry dorazí později v průběhu roku s tím, že by měla platit jednotná cena. Ta by v případě digitálně šířených verzí hry měla být stanovena na 40 dolarů, tedy něco málo přes tisíc korun.

Hra přitom měla údajně vyjít o něco dříve, problém však údajně a celkem pochopitelně nastal u nejrůznějších ratingových agentur a u hodnotících komisí, výsledkem je však každopádně to, že by hra měla dorazit i na trhy, kde bychom ji údajně třeba ani nečekali. A po předchozích zkušenostech tím zřejmě mohou mít tvůrci na mysli například takovou Austrálii, kde měl v nedávné minulosti problémy Outlast 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama