Zkuste si na konzolích Portal Knights zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si na konzolích Portal Knights zdarma

Zkuste si na konzolích Portal Knights zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 4. 2017 14:05
Reklama

Takřka již od počátku minulého roku můžete na Steamu zakupovat zajímavou pestrobarevnou akci z produkce týmu Keen Games, Portal Knights. Ta dorazila ve spolupráci s vydavatelem 505 Games a přinesla zjevnou inspiraci věhlasným Minecraftem, nově však tento titul můžete ochutnat i na konzolích, a to navíc zcela zdarma.

Na Steamu je hra stále ještě dostupná v rámci programu předběžného přístupu za něco málo přes 300 korun, na konzole (PS4 a Xbox One) však dorazila omezená trial verze zcela zdarma a slibuje taková zůstat až do vydání plné verze, jež na dané platformy v Evropě dorazí 19. května.

Jako hráči se můžete stát hrdiny, kteří se opět jednou budou moci zasadit o spojení celého světa v jediný celek.

Do té doby si každopádně můžete vyzkoušet, co toto pohádkovou stylizací říznuté akční RPG přináší. Ve hře se můžete buďto sami, anebo v kooperaci až se třemi dalšími hráči (dva přitom mohou hrát v režimu rozdělené obrazovky na jediné konzoli), vrhnout do náhodně generovaného světa, který v minulostí stihla tajemná katastrofa jménem The Fracture. Tehdy došlo k rozdělení krajiny na řadu menších a zcela oddělených ostrovů, jež jsou však spojeny rovněž tajemnými portály. A jako hráči se můžete stát hrdiny, kteří se opět jednou budou moci zasadit o spojení celého světa v jediný celek – odtud také pramení samotný název hry, Portal Knights. Dnes prezentovaná zkušební konzolová verze hry přitom přináší zatím pouze jediný ostrov, ničím dalším však hráči nijak významně omezení nejsou a mohou jej prozkoumávat sami či s kamarády.

Zkuste si na konzolích Portal Knights zdarma
i Zdroj: Hrej.cz

Kromě nápadu s roztříštěným světem poté hra nabízí mix prvků viděných i jinde a těšit se tímto můžete na možnost stavět vlastní obydlí, na těžbu i sběr surovin i na jejich následné využití v craftingu i ke stavbě budov. Každý z nabízených ostrovů přitom slibuje být zcela odlišný a nabízet i různorodou faunu a floru, všude však bude číhat nebezpečí a v ten moment se na řadu dostanou i taktické souboje, které nadále korunují závěreční bossové příznačně pojmenovaní Portal Guardians.

Ke všemu výše zmíněnému se přidávají i žánrem diktované RPG prvky, kterým vévodí výběr třídy (mág, bojovník a ranger) a nám nezbývá než vyzvat k vyzkoušení oné konzolové verze, k níž již nadále láká i přiložené a principy hry představující video. Zdarma šířená ukázka již z definice už nemůže být levnější a potěšit by potencionální hráče mohl i fakt ten, že postup v trialové verzi odehraný se následně přenese i do případně zakoupené plné verze hry. Další informace o titulu pak můžete nasát například ještě na oficiálním webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama