Frontier vydá Elite a Planet Coaster i fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frontier vydá Elite a Planet Coaster i fyzicky

Frontier vydá Elite a Planet Coaster i fyzicky

David Plecháček

David Plecháček

24. 4. 2017 13:58 4
Reklama

Britské studio Frontier Developments je známé dvěma tituly – historicky je to série RollerCoaster Tycoon, v současné době je to ale spíše vesmírný simulátor Elite Dangerous. Jelikož licence na RollerCoaster Tycoon patří společnosti Atari, Frontieři loni přišli s vlastní IP Planet Coaster. Obou dvou titulů posledních let se bude týkat následující novinka.

Elite Dangerous je ve vývoji dlouhá léta, prakticky od roku 2012, kdy se spustila Kikcstarterová kampaň. O dva roky později, v prosinci 2014, vyšla na zařízení Windows první verze hry. Tři měsíce na to, v březnu 2015, studio oznámilo záměr vydat svou hru i na Xboxu One. Tam si jí můžete zahrát od října předloňského roku. V plánu je ale i PlayStation 4 verze.

Proč opakujeme věci, které jsou dlouhodobě známé? Pokud vám Elite na Xboxu dosud unikal, nebo máte PlayStation a na novinku stále čekáte, máte štěstí – na obou zařízeních se hra dočká fyzického vydání v legendární edici. Přesné datum není v současné době známé. Její součástí bude i rozšíření Horizons a 1000 Frontiers bodů na kosmetické in-game nákupy.

A když jsou Britové v tom, fyzicky vydají i Planet Coaster. Ten vyšel na PC pouze digitálně a hráči jej nově mohou zakoupit i v krabičkové verzi. U Planet Coasteru navíc známe datum vydání – krabičku si budete moci koupit 23. května. Hra si od nás odnesla absolutní hodnocení, a pokud jí doma ještě nemáte, můžete si udělat radost. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama