Bezplatné DLC pro RE7 vyjde později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bezplatné DLC pro RE7 vyjde později

Bezplatné DLC pro RE7 vyjde později

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

25. 4. 2017 08:31 2
Reklama

Vývojáři z Capcomu v novém videu s lítostí informovali fanoušky, že rozšíření nazvané Not A Hero nestihne vyjít na jaře, jak měli původně v plánu. Ujistili přitom hráče, že udělali všechno proto, aby nemuseli vydání expanze odložit, ale bohužel se tomuto nepopulárnímu kroku nedokázali vyhnout.

Dokončení jsou autoři podle svých slov docela blízko, ale ve světle skvělého přijetí základní hry došli k závěru, že DLC nebylo dost dobré, aby naplnilo vysoká očekávání. Studio si přeje, aby byl rozšiřující obsah stejně dobrý jako původní kampaň, a proto tým potřebuje více času k tomu, aby tuto vizi naplnil.

Čas navíc by jim měl umožnit vytvořit něco, co si fanoušci zamilují, proto Capcom doufá, že hráči odklad pochopí. Nadále přitom samozřejmě platí, že za tuto expanzi nebudete muset zaplatit ani korunu a přitom se ze všech prohlášení zdá, že by mohla být zajímavější a hutnější než dva předchozí balíčky s placeným obsahem.

Autoři tentokrát ani nenaznačili, kdy bychom se rozšíření měli dočkat. Jak už dlouho víme, hlavním hrdinou Not A Hero bude Chris Redfield. Kromě toho z videa vyšlo najevo, že vývojáři pracují ještě na nějakém dalším DLC. Ani jeho datum vydání ale neznáme. A není zřejmé ani to, zda bude rovněž zdarma, či placené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama