Loading v GW 3 může trvat až 5 minut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Loading v GW 3 může trvat až 5 minut

Loading v GW 3 může trvat až 5 minut

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 4. 2017 12:37 6
Reklama

Pokud patříte mezi vyznavače stealthových her a lebedili jste si u posledního Sniper Elite, pak už se pravděpodobně těšíte domů ze školy a práce, abyste se mohli pustit do Sniper: Ghost Warrior 3. Hra právě dnes vychází, a i přes to, že na papíře vypadá slibně, pod kapotou neběží úplně podle představ. První zprávy hovoří o tom, že přinejmenším na PS4 má Ghost Warrior 3 velké problémy s načítáním.

Britský Eurogamer testoval, jak hra běží a odhalil, že při přechodu mezi čtyřmi regiony, které se ve hře nachází, můžete od konzole odejít až na pět dlouhých minut. Uvážíme-li, že už minuta nečinného sezení u hry se zdá často jako věčnost, působí pět minut doslova šíleně.

Vývojáři ze studia CI Games však uvádí, že díky tomu pak mohou zkrátit jakékoliv další načítání na minimum a hraní je tak pohodlnější. Týká se to načítání během misí, respawnů a rychlého cestování po mapě, což jsou činnosti, které budete – alespoň dle demoverze – dělat často.

Pokud vás zajímají konkrétní časy, Eurogamer spočetl, že fast-travel trvá od 4 do 15 vteřin, načtení posledního checkpointu 15-30 vteřin a restart celé mise zvládne hra pod půl minuty. Jestli je to dostatečná záplata na zmiňovaných pět minut nečinnosti, necháme na vás…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama