Známe datum vydání MvC: Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání MvC: Infinite

Známe datum vydání MvC: Infinite

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2017 15:57 3
Reklama

První díl série Marvel vs. Capcom vyšel v roce 1998, i když fanoušci za neoficiální počátek považují již rok 1996, kdy se na trhu objevila hra X-Men vs. Street Fighter. Na loňské akci PlayStation Experience jsme se dozvěděli o chystaném pokračování Marvel vs. Capcom: Infinite a nyní konečně víme, kdy vyjde a jaké další postavy rozšíří jeho žebříček.

Marvel vs. Capcom: Infinite na pulty obchodů dorazí 19. září letošního roku, a to ve verzi pro PS4, Xbox One a PC. Mezi nově oznámené postavy patří Hulk, Thor, Hawkeye a Rocket Racoon za stranu Marvelu a Chun-Li, Strider Hyriu a Chris Redfield za Capcom. Tito hrdinové spojí své síly v boji proti záporáku Ultronovi, i za něj si ale budeme moci zahrát.

Marvelovský zloduch Ultron v nové hře spojí své síly se Sigmou ze série Mega Man. Jejich společným cílem je vypuštění kybernetického superviru, který by jim umožnil ovládnutí obou vesmírů. To jim samozřejmě nesmíme dovolit, a tak hrdinové komiksů od Marvelu i her od Capcomu budou muset v novém příběhovém režimu táhnout za jeden provaz. Kromě nových postav jsme se dočkali i oznámení dvou nových arén – Avengers Tower a Throne Room.

Hra bude dostupná hned v několika edicích, kromě té standardní si můžete vybrat například Deluxe verzi, která obsahuje základní hru a takzvaný Character Pass, díky němuž vám do hry budou i po vydání přibývat nové postavy. Těch by mělo být celkem šest a bude mezi nimi i výše zmíněný padouch Sigma. Pokud se považujete za sběratele, můžete investovat necelých 200 dolarů, tedy v přepočtu více než 4900 korun za Collectors Edition. Ta bude dostupná jen ve verzích pro PS4 a Xbox One, naleznete v ní kazetu s replikami Infinity Stones a také čtveřici diorám s herními hrdiny obou světů. Mimo to bude sběratelská edice obsahovat steelbook s Deluxe verzí hry. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama