Overwatch má letos dostat tři nové mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch má letos dostat tři nové mapy

Overwatch má letos dostat tři nové mapy

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

25. 4. 2017 08:01 3
Reklama

Multiplayerová akce Overwatch od Blizzardu rozhodně netrpí nezájmem vývojářů. Na druhou stranu se ale ani nedá říct, že by péče autorů spočívala především v tom, že by hru zaplavili množstvím nových map. Ty jsou spíše na vedlejší koleji. Úsilí se doposud soustředilo jinam. Ještě letos by se ale jejich počet měl rozšířit.

Jeff Kaplan, který vede vývoj hry, v oficiálním diskuzním fóru zareagoval na vlákno výmluvně pojmenované “2 Maps a Year enough?” Prozradil tu, že studio aktuálně pracuje na třech nových standardních mapách, které plánuje zařadit do Quick Play a Competitive Play.

“I když se leccos může vždycky změnit, všechny tři by měly vyjít ještě letos,” doplnil Kaplan. Kromě toho autoři pracují na trojici dalších nestandardních map a zkoušejí další experimenty. Kaplan doufá, že tato informace fanoušky trochu uklidní. Ujistil je současně, že vývojáři na novém obsahu pracují tak rychle, jak je to jen možné.

Nestandardními mapami velmi pravděpodobně myslí arény, které se objeví v arkádových módech, jako je Ecopoint: Antarctica. Overwatch vyšel koncem loňského května. Aktuálně tu probíhá speciální časově omezený event Uprising, který kromě nových skinů nabízí PvE režim na způsob Hordy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama