Alien: Isolation 2 není na pořadu dne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alien: Isolation 2 není na pořadu dne

Alien: Isolation 2 není na pořadu dne

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2017 12:09 12
Reklama

Navzdory včerejší optimistické zprávě se ukazuje, že vyhlížet pokračování vetřelčího survival hororu od studia Creative Assembly by bylo předčasné. Naděje fanoušků zadupal do země britský Eurogamer.

Ten opakovaně prokázal, že má vynikající zdroje, a nyní tvrdí, že Creative Assembly na Alien: Isolation 2 nepracují, jak sliboval zdroj Oficiálního PlayStation magazínu. Eurogamer rozhodil vlastní sítě a dozvěděl se, že původní zpráva není pravdivá.

I když tým, který pracoval na real-time strategii Halo Wars 2, skutečně začal připravovat prototyp nového projektu, nepůjde o žádného Vetřelce. Ba co víc, Eurogamer se doslechl ze svých zdrojů, že většina týmu, který pracoval na Alien: Isolation, už v Creative Assembly stejně nedělá.

Eurogamer zašel tak daleko, že porovnal za tímto účelem credits v obou hrách a zjistil, že se skoro vůbec neshodují. Ve skutečnosti se opakovaně objeví jen pár jmen a většina z nich v sekci zvláštní poděkování. Ta patří lidem, kteří už ve studiu nejsou zaměstnaní.

Magazín znovu připomíná, že navzdory dobrým kritikám survival horor dosáhl jen na dva miliony prodaných kopií, z nichž velká část připadla na různé slevy. Tento výsledek Sega nepovažovala za úspěch. Už včera jsme ale psali, že v minulosti při několika příležitostech autoři nevyloučili, že by na pokračování mohlo někdy dojít.

Samotný vydavatel Eurogameru řekl, že studio je plně zaměstnáno vývojem série Total War. Oficiální PlayStation magazín jen konstatoval, že nemůže uvést žádné další detaily k této spekulaci nad rámec informace, která se objevila v jeho posledním čísle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama