Předělává mapu New Vegas do Falloutu 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předělává mapu New Vegas do Falloutu 4

Předělává mapu New Vegas do Falloutu 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2017 10:11
Reklama

Spousta fanoušků Falloutu nedá dopustit na New Vegas a paradoxně považují za nejlepší novodobý díl ten, který mají namísto Bethesdy na svědomí vývojáři ze studia Obsidian Entertainment. Pokud jste si někdy kladli otázku, jak by mohl vypadat, kdyby jej poháněla stejná technologie jako Fallout 4, mohl by vás zajímat nový mod.

Modder s přezdívkou Sir_Bumfrey_Diggles s pomocí přátel pracuje na mapě z New Vegas pro poslední Fallout. Části virtuálního světa už se mu podařilo znovu oživit, ale stále je před ním dlouhá cesta. Jeho cíl je totiž ještě mnohem ambicióznější. Až se podaří zreplikovat mapu New Vegas, má se stát základem pro nové questy. Dokonce by mohlo dojít i na ty z původního New Vegas.

Sir_Bumfrey_Diggles nemá sice zájem duplikovat celé New Vegas s jeho veškerým obsahem, ale chce umožnit dalším modderům, aby se o to pokusili, pokud by zatoužili po tom přenést celou hru do jím znovu vytvořeného světa.

Všechny modely a budovy musí Sir_Bumfrey_Diggles vytvořit od základu, ale jak sám poznamenává, řada z nich se na mapě opakuje, což jeho úkol usnadňuje. Doslova říká, že čím více toho vytvoří, tím rychleji může postupovat v práci. Sám přitom smysl projektu vidí spíš v tom vytvořit podhoubí pro nový příběh a nové úkoly, které se budou odehrávat ve stejné lokalitě. Což zní rozodně lákavě.

K dispozici už je první video i několik screenshotů. Datum vydání byste ale prozatím vyhlíželi marně. Neznáme ani přibližný termín.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama