VR Batman už je k dispozici také na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR Batman už je k dispozici také na PC

VR Batman už je k dispozici také na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2017 09:35 1
Reklama

Batman: Arkham VR si z PlayStation VR odnesl pověst jedné z menších, ale zajímavějších exkluzivit pro headset od Sony. Včera hra vyšla také na PC a vývojáři z Rocksteady Studios na konverzi upozorňují novým trailerem.

Jedna z nejlépe prodávaných her pro PS VR je kompatibilní s headsety Oculus Rift i HTC Vive. Titul se poprvé představil na konferenci Sony loni v červnu na E3. V říjnu pak debutoval právě na PlaySation VR. Vývojáři kvůli této příležitosti porušili svůj “slib”, že už se k Temnému rytíři nevrátí a Akrham Knight byl jejich poslední Batman. Lákadlu VR verze ale podle svých slov nedokázali odolat.

Hra se prodává na Steamu za slušných 20 eur. Měli byste ale počítat s tím, že pokořit hlavní příběh můžete už za půl druhé hodiny. Další zábavu pak ale zprostředkují vedlejší aktivity a snaha vyzobat hru od A do Z. V příběhu vystupuje celá plejáda známých postav a vývoj projektu vedl Sefton Hill, který má na svědomí trilogii od Rocksteady.

Zřejmě i díky tomu si tento spin-off dokázal uchovat slušnou kvalitu navzdory pochopitelným obavám fanoušků, že jde jen o způsob, jak z Batmana vytřískat další peníze. Snad podobně úžasně vzkřísí nyní vývojáři třeba Supermana, jehož hry patří historicky mezi ty nehorší. Spekuluje se, že právě na něm Rocksteady dělají. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama