Overwatch již hraje na 30 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch již hraje na 30 milionů hráčů

Overwatch již hraje na 30 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2017 14:36 6
Reklama

Nedlouho po začátku roku se Blizzard pochlubil tím, že jeho on-line akci Overwatch hraje až 25 milionů hráčů. A tři měsíce poté přichází další podobné oznámení, tentokrát ale o 5 milionů hráčů bohatší. Hra přitom ještě není ani rok stará.

Výročí tento titul oslaví teprve příští měsíc a u té příležitosti se dá jistě očekávat buďto nějaká aktualizace obsahu, anebo alespoň oznámení plánovaných novinek pro další měsíce i léta. Hráčská základna se tím může pochopitelně jen rozrůst, současných 30 milionů však i dnes značí obrovský úspěch a k tomu i jeden zcela zjevný fakt – Overwatch vyšel v zápasu konkurenčních titulů jako vítěz a těší se dobrému zdraví. Konkurence v podání Battlebornu či Paragonu tedy může jen tiše závidět.

V porovnání – karetnímu HearthStone se podařilo dosáhnout mety 50 milionů hráčů po dvou letech a jsme jen zvědaví, zda bude mít v konečném výsledku Overwatch stejný úspěch. Kvality i podporu na to jistě má. Z těch dalších plánů víme zatím každopádně zejména to, že do hry během tohoto roku přistanou ještě minimálně tři nové mapy. Z těch méně pozitivních zpráv pak víme o tom, že Overwatch s největší pravděpodobností nedorazí na Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama