Sledujte první trailer z akčního RPG Code Vein
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první trailer z akčního RPG Code Vein

Sledujte první trailer z akčního RPG Code Vein

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 5. 2017 11:57 9
Reklama

Vydavatelství Bandai Namco před nedávnem představilo akční RPG Code Vein, které se odehrává v postapokalyptickém prostředí a v hlavní roli se představí futurističtí upíři. O základním příběhovém pozadí se můžete dočíst v naší starší novince, vývojáři si pro nás však nyní připravili první trailer a slušnou várku screenshotů.

Dvou a půl minutové video nám popíše události, které následovaly konec známého světa, v první řadě se ale soustředí na představení různých prostředí, nepřátel, speciálních schopností a zbraní. Je zřejmé, že o krev tu nebude nouze, vypozorovat jsme ale mohli i fakt, že se soubojový systém ponese v tradičním duchu moderních akčních RPG. Code Vein sází na zajímavou kombinaci realistického prostředí a anime stylizace postav, grafika sice není nijak dechberoucí, má ale rozhodně své kouzlo.

Nové obrázky zas prozrazují přítomnost minimálně dvou různých společníků. Systém parťáků bude ostatně jedním z klíčových herních mechanismů a pokud si ke svému hernímu stylu zvolíte vhodného druha, mělo by být porcování nepřátel ještě radostnější. Code Vein má nabídnout skutečně širokou paletu zbraní a zvláštních schopností, hlavní důraz je ale dle japonské tradice kladen na příběh, který dle slov viceprezidenta marketingu Namco Bandai přinese řadu děsivých zvratů.

Code Vein má vyjít v roce 2018 na všechny hlavní konzole. Není jasné, zda se do této kategorie počítá i Nintendo Switch, zatím bychom však očekávali pouze verze pro PS4 a Xbox One. O PC se vydavatelství taktéž dosud nezmínilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama