V Dawn of War III už hráči strávili sto let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Dawn of War III už hráči strávili sto let

V Dawn of War III už hráči strávili sto let

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2017 10:54 1
Reklama

Warhammer 40 000: Dawn of War III je na trhu od minulého čtvrtka a od pondělí máte k dispozici i naši recenzi, v níž Adam dosud poslední dílo Relic Entertainment ohodnotil nadprůměrnou známkou. Vývojáři spolu s vydavatelstvím Sega se nyní pochlubili s několika zajímavými čísly.

Z těch vyplývá, že se hráči již zapojili do více než 1 464 424 bitev v kampani, skirmishi a multiplayerových režimech. Dohromady u hry komunita již strávila přes 889 520 hodin čili téměř 102 pozemských let. A protože jsou bitvy ve Warhammeru pořádný masakr olbřímích rozměrů, poskytli nám vývojáři i souhrnný počet padlých jednotek. Na bojištích Dawn of War III už padlo více než 176 a půl milionu bojovníků.

Mezi nejpopulárnější elitní jednotky patří Imperial Knight Solaria, kterou hráči využili ve více než 180 tisících případech. Na druhém místě stojí Weirdboy Zapnoggin s bezmála 138 tisíci nasazeními a třetí příčku okupuje Jain Zar, která se účastnila již téměř 113  tisíců bitev. Hráči také vytvořili skoro 180 tisíc vlastních barevných schémat.Zajímavou infografiku uzavírá trojice nejpopulárnějších doktrín. Nejvíce si hráči oblíbili Tip of the Spear, na druhém místě je Avenger Shield a na tom třetím pak Healin’ Scrap.

Kompletní infografiku naleznete v naší galerii. Dawn of War III si na agregátoru hodnocení Metacritic drží souhrnné skóre 80 bodů, hodnocení od hráčů je ale o poznání nižší. Největší kontroverzi zřejmě působí značné změny v hratelnosti, která má dle slov vývojářů kombinovat to nejlepší z předchozích dílů. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama