Rocket League je na PC přes víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League je na PC přes víkend zdarma

Rocket League je na PC přes víkend zdarma

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 13:04 2
Reklama

Zdá se to skoro až neuvěřitelné, ale i přesto, že Rocket League oslovil až 25 milionů hráčů, se studio Psyonix neustále snaží oslovit další. Logickým krokem je uspořádání nějaké akce, jako je třeba volný víkend, během něhož si může hru vyzkoušet každý.

Má to ale háček. Přesně taková akce se bude konat tento víkend, ale nebere v potaz majitele konzolí. Nabídky mohou využít jen hráči, kteří si Rocket League budou chtít zahrát na PC. Akce je dostupná už nyní, takže pokud máte zájem, můžete si přijít zahrát i vy. Máte čas až do neděle. 

Pokud jste dva roky starou hru nějaký čas nehráli, možná vás překvapí množství obsahu. Jednou vás vezme pod hladinu moře, podruhé můžete vyzkoušet režim s power-upy, dá se hrát i na palubovce, v oktagonálních hřištích, nebo v režimu Dropshot, který je úplně odlišný od toho, co jsme dosud viděli.

Jako obvykle se spolu s akcí spustily slevy. Na Steamu je hra až do 8. května za 14 eur, GOTY edice za necelých 18 eur a 4-pack za 39 eur. Jak už jsme řekli, autoball si na konzolích bohužel zdarma nezahrajete. I tam se je ale hra ve slevě a pokud Rocket League nemáte, můžete si jej výhodně pořídit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama