Treyarch potvrdil DLC Zombies Chronicles
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Treyarch potvrdil DLC Zombies Chronicles

Treyarch potvrdil DLC Zombies Chronicles

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 11:09 2
Reklama

Treyarch konečně prolomil hradbu mlčení a oficiálně oznámil pátý DLC balíček map k Call of Duty: Black Ops III. Zatímco se zraky hráčů obrací na novinku od studia Sledgehammer, kteří nedávno představili CoD: WWII, Black Ops III je stále populární a Treyarch myslí i na své hráče.

Rozšíření se jmenuje Zombies Chronicles, a jak už název napovídá, věnuje se jen a pouze populárním mapám k populárnímu zombie módu. Zatímco v předchozích DLC byla vždy pětice map, Zombies Chronicles jich představuje hned osm. Všechny ale fanoušci her série znají. Jedná se totiž o remastery map z her, které připravil samotný Treyarch.

Z World At War se do Black Ops III podívá Nacht Der Untoten, Shi No Numa a Verruckt. První Black Ops pak nabídku rozšíří o Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La a Moon, a Balck Ops II přispěje do banku mapou Origins.

Nové rozšíření vyjde 16. května. Jako vždy bude nejdříve dostupné na PlayStationu 4 a až s třicetidenním odstupem dorazí na Xbox One a PC. Pokud vás zajímá víc, na sváteční pondělí připadá speciální živý stream, ve kterém vydavatel chystanou novinku představí i vizuálně. Jelikož odhalení proběhlo na kanálu Jasona Blundella z Treyarchu (JCbackfire), předpokládáme, že stream bude probíhat tamtéž.

Netradičně bokem stojí loňské Call of Duty: Infinite Warfare od studia Infinity Ward, o kterém se příliš nemluví. Naposledy jsme připomínali vydání DLC Continuum, které také přišlo s balíčkem nových map, ale veřejnost spíše zaujaly výroky Erica Hirshberga, šéfa Activisionu. Například se nechal slyšet, že Infinite Warfare mohlo být prostě jen špatnou hrou ve špatnou chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama