Dotu 2 brzy obohatí kooperační kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dotu 2 brzy obohatí kooperační kampaň

Dotu 2 brzy obohatí kooperační kampaň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 5. 2017 13:00
Reklama

Letní mezinárodní turnaj v Dotě 2 bude i letos podpořen prodejem takzvaného International Battle Passu, novinkou je však to, že tentokráte bude jeho prodej doprovázet spuštění vůbec první kooperační příběhové kampaně.

International Battle Pass vyjde na 10 dolarů (tedy zhruba 250 korun) a kromě řady dalších drobností (pro jejichž výčet vás raději odkážeme na oficiální příspěvek na webu hry) nabídne kampaň jménem Siltbreaker. Ta nabídne vyžití až pro čtyři hráče naráz a přinese příběh zasazený do podvodního světa nazývaného Dark Reef.

Vyprávění přitom bude rozděleno do dvou částí (o problémech s počítáním do tří ve Valve víme za ta léta své) a ta první vyjde již tento květen. Druhá by měla dorazit v průběhu července a samotný turnaj se poté odehraje v srpnu. A stejně jako minulý rok i letos půjde část výdělku mezi výhry výše zmíněného šampionátu a na to konto na webu hry můžete vidět, že již nyní se tímto způsobem vybralo přes 6 milionů dolarů. Minulý rok to přitom bylo celkem více než 19 milionů dolarů.

Turnaj The International 7 se bude ve druhé polovině léta odehrávat v americkém Seattlu a utkají se v něm ti nejlepší zástupci ze všech koutů planety. Jestliže se tedy chcete na této soutěži podílet alespoň zprostředkovaně a pokud vás zajímá, jak bude nová příběhová kampaň hry vypadat, tak neváhejte. Zatím totiž není kupříkladu zcela jasné, zda se náhodou nejedná o časově omezenou nabídku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama