Beta přídavku pro Path of Exile za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta přídavku pro Path of Exile za měsíc

Beta přídavku pro Path of Exile za měsíc

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 5. 2017 13:23 5
Reklama

Logo Grinding Gear Games sice možná na první pohled skřípe, v týmu však vše běží dle plánu a tito vývojáři oznamují další plány s jejich velmi úspěšným on-line RPG Path of Exile. To během července dostane nový přídavek, než k tomu však dojde, tak ještě proběhne uzavřený betatest.

Rozšíření nese jméno The Fall of Oriath, jeho testování by mělo začít 7. června na PC i na Xbox One a přinese s sebou rovnou deset nových aktů. Betaverze však poskytne náhled pouze na prvních osm, jinak by však mělo jít o plnohodnotný zážitek, který se sice bude pouštět přes samostatného klienta, ale ve kterém zároveň rovněž budou fungovat už i mikrotransakce. Negativem však je, že vypiplané postavy se do plné verze nepřenesou a hráči s tímto nedostatkem tedy budou muset počítat.

Pozvánky budou záviset na samotných tvůrcích a určitě si hráči nepomohou ani tehdy, pokud hezky poprosí.

V Path of Exile jinak standardně poběží všechny hlavní eventy, a to po celou dobu trvání betatestu, tedy zhruba po pět až šest týdnů. Co se výběrů hráčů samotných a pozvánek do betaverze, tak ty budou záviset na samotných tvůrcích a určitě si hráči nepomohou ani tehdy, pokud hezky poprosí.

Větší šanci ale rozhodně budou mít ti štědřejší. Automaticky se tedy do bety dostanou kupříkladu ti hráči, kteří si v minulosti zaplatili ty nejdražší z edic hry. Ty však začínaly až na 440 dolarech (necelých 11 tisíc korun) a stejně tak se pozvánek dočkají hned na začátek ti, kteří v rámci mikrotransakcí a celkových útrat ve hře nechali již více než 500 dolarů (tedy přes 12 tisíc korun). K tomu budou k mání i balíčky podporovatelů, o těch se ale blíže dozvíme až později.

Více informací se každopádně aktuálně můžete dočíst na webu hry, od nás již jen přijměte pozvánku k novému traileru, který některé z lokací přídavku odhaluje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama