Alan Wake se vytratí z obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alan Wake se vytratí z obchodů

Alan Wake se vytratí z obchodů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 5. 2017 15:02 9
Reklama

Jestliže si vzpomínáte na kvalitní horor Alan Wake, tak si možná vzpomenete také na jeho našlapaný hudební doprovod, který neobsahoval pouze hudbu původní, ale i licencované skladby. A ty právě mohou za to, že původní hra již brzy zmizí z digitální distribuce.

Licence na hudbu totiž co nevidět vyprší a jestliže si tedy budete chtít v budoucnu tento titul zakoupit, tak budete zřejmě odkázáni na neoficiální kanály a na prodej krabicových verzí. Nicméně ty minimálně v případě PC verzí hry mohou být trochu problém, neboť ty již rozbalené jsou již dávno svázány s konkrétními uživatelskými účty na Steamu.

Hra z obchodů zmizí v pondělí 15. května, počínaje zítřkem se však v případě PC verze můžete na Steamu těšit na 90 % slevu a hra by tedy měla být doslova za pakatel, a to i včetně rozšíření American Nigthmare a všech dostupných DLC. Jestliže vám tedy tento napínavý klenot unikl a rádi byste jej ve své sbírce měli, tak vám radíme jednat rychle. Samotné oznámení přišlo formou příspěvku na Twitteru tvůrců hry a skrze oficiální fóra.

Upřesnit musíme ale ještě v úvodu naznačený fakt – z digitální distribuce zatím zmizí pouze původní hra, neboť v případě přídavku American Nigthmare se tvůrcům podařilo licence ještě zajistit. Zároveň se nemusí jednat o krok definitivní, neboť v Remedy prý o prodloužení licence jednají.

A snad ještě během letošní E3 bychom se mohli dozvědět něco více o tom, co dalšího si finští Remedy v čele se Samem Lakem na hráče chystají. Dosavadní indicie však hovoří jasně – má se jednat o již představenou značku a má jít o filmově pojaté vyprávění z pohledu třetí osoby. A vzhledem k tomu, že samotné Remedy příliš značek nevlastní, tak máme ve svém tipu celkem jasno. Něco přitom může našeptávat i loňská registrace ochranné známky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama