Druhá sezóna Hitmana je prý stále v přípravě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna Hitmana je prý stále v přípravě

Druhá sezóna Hitmana je prý stále v přípravě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 5. 2017 06:12 2
Reklama

Jestliže ve vás po zveřejnění informací o plánovaném prodeji dánských IO Interactive začaly panovat obavy o budoucnost značky známého holohlavého zabijáka, tak pro vás máme potěšující zprávu. Dle informací německého magazínu GameStar to totiž aktuálně vypadá tak, že práva na sérii Hitmana by mohly teoreticky spadnout do klína tvůrcům série a budoucí majitel by je tedy koupil spolu vývojáři.

Krok by to sice byl netradiční, bylo by tím však postaráno o to, že hru budou vyvíjet ti, kdo tomu ostatně za ta léta rozumí nejlépe. Nicméně oficiálního zatím nevíme nic a jak Square Enix, tak i samotní IO Interactive aktuálně ještě mlčí. Na základě toho je tedy tuto zprávu potřeba brát s nadhledem, GameStar se však dušuje, že má zdroje takříkajíc důvěryhodné.

A ty také vypovídají o tom, že aktuální dění okolo týmu nemění plány tvůrců na druhou sezónu. Ta je prý stále v přípravě, je na polovině cesty a vyjít by měla již buďto koncem roku, anebo někdy začátkem toho příštího. Stále se tak údajně je nač těšit a s Hitmanem by to tedy nemuselo být nakonec tak zlé. Tvůrci tedy snad časem dostojí svým ambicím, první sezóna je každopádně k mání na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama