Sledujte hodinu řádění s mechy v Battletech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte hodinu řádění s mechy v Battletech

Sledujte hodinu řádění s mechy v Battletech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2017 10:03 1
Reklama

Minulý týden jsme vám představili nadějný pokus o oživení tahových strategií s mechy. Do univerza MechWarriora zasazená strategie Battletech slibuje návrat dnes již poněkud ztraceného žánru a že to může stát za to, to již představuje přiložené video.

To odhaluje hned hodinu hraní rozpracované verze hry a spatřit tedy můžete v doprovodu komentáře tvůrců hry vše důležité. Ti zároveň lákají k betaverzi hry, jež bude spuštěna již 1. června. Dostanou se do ní však přednostně ti hráči, kteří hru podpořili v rámci crowdfundingové kampaně, a to navíc minimálně padesáti dolary.

Hra si tehdy dokázala zajistit více než dostatek financí, jejího vydání se však nakonec ujmul tým Paradox Interactive a na konto této změny pak tvůrci dávají vědět několikero důležitých detailů. Dozvídáme se tak kupříkladu, že Paradox nemluví do podoby hry a že časem převezme podporu hráčské základny. Tým Harebrained nadále avizuje, že Paradox v žádném případě nebude mít přístup k osobním údajům těch hráčů, kteří hru původně podpořili v rámci Kickstarteru.

Nadále navíc platí to, že hra dorazí i ve verzi bez DRM (ta zamíří na platformu GOG) a po jejím vydání by mohly být v plánu i velké přídavky, nikoli pouze drobná DLC. To se však bude odvíjet od úspěchu hry a spolu s tím souvisí i případné plnohodnotné pokračování. Případný další díl vyloučen zkrátka není, žádná dohoda s vydavatelem ani prvotní plány však prý momentálně neexistují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama