Crytek poodhaluje svůj nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek poodhaluje svůj nový titul

Crytek poodhaluje svůj nový titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2017 08:40
Reklama

S blížící se E3 se čím dál tím více prosakují informace (ať už chtěně či nikoli) o nových titulech, o nichž se již jistě brzy dozvíme něco nového a konkrétního. Včera jsme se kupříkladu dozvěděli o dalších plánech Ubisoftu, jež mají podobu závodů The Crew 2, nového Assassin’s Creed a dalšího dílu série Far Cry a dnes se přidává Crytek. Ani tento německý tvůrčí toho zatím neodhaluje mnoho, o něco sdílnější než Ubisoft ale přeci jenom je.

Níže si tedy můžete prohlédnout první trailer, překvapivá odhalení, nástin herní náplně ani nášup záběrů přímo ze hry ale nečekejte. V tomto případě se totiž mnohem více jedná o ukázku tíživé atmosféry, kterou bude touto formou oznámený titul Hunt: Showdown zřejmě oplývat.

Video rovněž doprovází skromný popisek pojednávající o dvou lovcích riskujících vše, o skrytém zlu a o obrácení rolí lovce a zvěře. Dá se přitom očekávat, že titul vychází z dříve oznámené F2P hororové akce jménem Hunt: Horrors of the Gilded Age, po které se však v poslední době značně slehla zem. Co to tedy celkově znamená, čím hra vlastně bude a zda je ještě vůbec původní oznámení platné, to zatím ani v nejmenším netušíme, v poslední době problémy stíhaný Crytek však určitě překvapit dokáže a v minulosti dokázal vytvořit velmi kvalitní a především technicky značně pokročilé tituly. Blíže už nám ale jistě něco napoví právě nadcházející E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama