Hororová FPS Inner Chains právě vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororová FPS Inner Chains právě vychází

Hororová FPS Inner Chains právě vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 5. 2017 15:59 2
Reklama

Právě dnes na Steam přišla atraktivně vyhlížející hororová FPS z dílny polského týmu Telepaths Tree, ve které se podíváte na tajemnou a nebezpečími protkanou planetu putující vesmírem. Z přiloženého launch traileru je pak zcela patrné, že prim zde bude hrát zejména atmosféra a technická stránka hry.

Exkluzivně pro PC určená FPS postavená na poslední generaci enginu Unreal přichází v počeštěné verzi, příběh ale zřejmě zas tak důležitý nebude a ani s avizovanými hororovými prvky to zřejmě nemusí být až tak horké, na druhé straně ale rozhodně zaujme svižná akce a nápaditost samotného prostředí hry.

To představuje neznámou planetu vzdálené budoucnosti, na které již lidstvo prakticky vymizelo a kde se naplnily ty nejkatastrofičtější scénáře. Následně se o slovo přihlásila matka příroda, která se rozhodla přebývající zbytky technologií absorbovat a tím vznikly biomechanické bytosti, jež zároveň ožily podivným kultem. Výsledkem je každopádně prapodivný svět, ve kterém prakticky neexistuje hranice mezi technologií a přírodou a zároveň místo, které je smrtelně nebezpečné a ze kterého je především zapotřebí co nevidět uniknout.

A že to nebude jen tak, to jistě není třeba nijak obšírně připomínat a zkusit to můžete již sami. Příští týden se navíc hra podívá i do kamenných obchodů a tehdy bude k mání i na Xzone. Těšit se pak navíc můžete i na naši recenzi, ve které se tomuto počinu našich sousedů rádi podíváme na zub.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama