V Tormentu narazíte na nového parťáka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Tormentu narazíte na nového parťáka

V Tormentu narazíte na nového parťáka

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 5. 2017 12:37
Reklama

Nový patch pro Torment: Tides of Numenera je objemnější, než se pravděpodobně čekalo, a kromě tradičních oprav a optimalizací do hry rovněž přidává i nového parťáka hlavní postavy – neforemného a přitom tvárného Ooma, který s sebou rovněž přináší i nějaký ten obsah navíc.

Aktualizace s označením 1.1.0 a pojmenovaná Servant of the Tides, která je již k dispozici na PC a jež na konzole dorazí v brzké době, nabízí podivný charakter připomínající poletující hmotu a něco, o čem zprvu vlastně nevíte zhola nic. Jde o cosi uměle vytvořeného, anebo se jedná o podivnou formu neprozkoumaného organismu? Těžko říct, výhodou však je každopádně to, že schopnosti a dovednosti Ooma lze vybírat a ovlivňovat vlastním chováním. Tato postava se tedy dokáže navrch částečně přizpůsobit hlavnímu hrdinovi a je jím přímo ovlivněna. Na Kickstarteru hry si pak můžete prohlédnout příspěvek, v němž se o Oomovi píše – tento charakter měl původně podobu dodatečného cíle crowdfundingové kampaně, nestihl však původní vydání hry.

A co se obsahu s ním spojeného týče, tak Oom s sebou přináší i vlastní drobnou kapitolu příběhu nesoucí rovněž jméno Servant of the Tides. Vedle toho nechybí samozřejmě ani nové možnosti interakce s okolním světem. Za další tato aktualizace přináší rozšíření kodexu hry a sympatickou změnou může být koneckonců i to, že v inventáři vedlejších hratelných postav vidíte jejich postoj vůči hlavnímu hrdinovi. Změn je však každopádně přinejmenším spousta a jejich kompletní výčet můžete spatřit například na webu hry. Mějte však na paměti, že mohou obsahovat rovněž spoilery. Skromnější výčet pak můžete nalézt například na Steamu, kde je hra navíc momentálně ve slevové akci a lze ji ještě na pár hodin pořídit za zhruba 900 korun.

V Tormentu narazíte na nového parťáka
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama