Nahlédněte do zákulisí vývoje Project Cars 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nahlédněte do zákulisí vývoje Project Cars 2

Nahlédněte do zákulisí vývoje Project Cars 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 5. 2017 13:12 12
Reklama

V rámci předchozí ukázky sportovního McLarenu 720S z nadcházejícího závodního titulu Project Cars 2 jsme rovněž psali o tom, že by tato bestie měla být zpracovaná co možná nejvěrohodněji. A jak se k takovému cíli ve Slightly Mad Studios připravují, o tom už pojednává ukázka nová. Ta je tentokrát zaměřená na pohled do zákulisí vývoje a tvůrci tím slibují start šestidílné řady podobných videí.

První epizoda jménem As Close As It Gets představuje vrchního továrního testovacího jezdce Chrise Goodwina a jeho funkci v týmu. K té šéf vývoje hry Stephen Viljoen dodává jen to, že z technického hlediska mohou sice vývojáři mít našlápnuto na jedničku, důležitý je však celkový dojem z auta a z toho, jak se chová na trati. A v tu chvíli přichází na scénu Chris Goodwin a další jezdci, kteří ve finále rozhodují, co je a co není krok správným směrem.

Přiložené video tedy kupříkladu odhaluje, kterak byl Chris zpočátku nespokojený – všechno parametricky sice sedělo a bylo na svém místě, nicméně chování auta nebylo korektní a neodpovídalo tomu, co britská automobilka McLaren dlouhá léta vytvářela. Jeho poznámky byly následně do hry zapracovány, rozdělaný titul prošel několika dalšími fázemi testů, a to vše směřovalo k testu finálnímu. Ten proběhl v Londýně a kromě figur z vývojářského týmu se jej zúčastnila také řada lidí, kteří se přímo podíleli na vývoji McLarenu 720S. A jak to nakonec dopadlo, to vám již odhaluje následující video:

A jestli takováto snaha přinese kýžené ovoce, to budeme moci posoudit nejdříve až ve druhé polovině tohoto roku, kdy Project Cars 2 dorazí na PC a na konzole. Do léta se každopádně můžeme těšit na další z této řady videí. Vy mezitím můžete zavítat na Xzone, kde je možné si předobjednat jednu z dříve odhalených edic hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama