Sledujte nové video z vývoje Star Citizen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové video z vývoje Star Citizen

Sledujte nové video z vývoje Star Citizen

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 5. 2017 09:40 11
Reklama

Projekt Star Citizen od vývojářského studia Cloud Imperium Games je jedinečným příkladem úspěšné crowdfundingové kampaně, která vydělala skutečně neuvěřitelný objem peněz, finální produkt je ale stále ještě v nedohlednu. A to byla hra oznámena již v roce 2012 a původní termín vydání byl stanoven na rok 2014. Alespoň se však můžeme podívat na působivé nové video.

Vývojářský tým kolem Chrise Robertse, který hru připravuje, se totiž pochlubil hned čtyřiceti minutami rozhovorů a záběrů ze hry, které se věnují například aktuálním pokrokům na tvorbě versmírných plavidel, úpravě postav, různým druhům vybavení, základnám a podobně. Pokud se chcete opravdu pokochat, přeskočte do druhé poloviny, kde tým prezentuje novou technologii světla a dynamické mlhy. Video naleznete pod tímto článkem.

Star Citizen slibuje kombinaci několika herních žánrů, má jít o vesmírný simulátor s prvky obchodování, objevování a samozřejmě bojů. To vše ve formě MMO. Kromě perzsistentního vesmíru, kde budete moci tropit výše zmíněné neplechy, má hra nabídnout také příběhový režim jménem Squadron 42. Ten má podle Robertse vyjít ještě letos a objeví se v něm celá řada známých tváří, jako je Mark Hamill, Gillian Anderson nebo třeba Gary Oldman.

Star Citizen podpořilo více než 1 811 000 fanoušků a vybraná částka se rychle blíží k hranici 150 milionů dolarů. Nezbývá než doufat, že se vysněný titul, na který řada přispěvatelů čeká již pět let, podaří dotáhnout do úspěšného konce a tento ultimátní vesmírný simulátor spatří světlo světa v kompletní podobě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama