Call of Duty by údajně mohlo vyjít i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty by údajně mohlo vyjít i na Switch

Call of Duty by údajně mohlo vyjít i na Switch

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2017 08:15 5
Reklama

Otázka za zlatého bludišťáka. Vyjde Call of Duty: WW2 na Nintendu Switch? Neznat fakta, nezdálo by se to být příliš pravděpodobné. Při představení jsme automaticky očekávali, že hra standardně vyjde na PlayStationu 4, Xboxu One a PC, ale události na sociálních sítích a na oficiálních webových stránkách naznačuje, že by to nemusela být až tak nereálná věc.

Jako vždy celý příběh začal tou nejbanálnější věcí – fotkou. Quebecký tým Beenox, který spadá pod vydavatelství Activision, uveřejnil na svém Twitteru snímek vlastního týmu oblečeného do uniforem příslušníků kanadské armády. Někteří ale na snímku stojí s tričkem Call of Duty, a to jak s logem WW2, tak s Modern Warfare Remastered.

Na tom by ani nebylo tak zvláštního. Beenox pracovali s týmy Certain Affinity a High Moon Studios v kooperaci s Treyarchem právě na Modern Warfare Remastered. To, že mají jeho členové k dispozici trika s logem remasteru není překvapivé. Upřímně není překvapivé ani to, že někdo má triko s logem WW2, vzhledem k tomu, že tým patří Activisionu.

Ale je to jen část příběhu, která by mohla dávat větší smysl až v souvislosti s tím, co se objevilo na stránkách hry. Na nich totiž proběhl update. V době, kdy vyšlo CoD: Black Ops 3, byla zrušena uživatelům registrovaným u Activisionu možnost prolinkovat účet s účtem od Nintenda. Nic na tom nezměnilo ani vydání Infinite Warfare. Po posledním updatu to ale možné je. Screenshot, který koloval internetem, jasně dokazuje, že vedle možnosti přiřadit Xbox účet, PSN účet nebo účet na Steamu je možnost přidat i účet u Nintenda.

Také se začala šířit informace od anonymního zdroje, podle něhož WW2 opravdu zamíří na Nintendo Switch a k oficiálnímu oznámení dojde během dvě hodiny dlouhého Nintendo E3 Directu. Pokud se informace potvrdí, bude to pro nás upřímně šok. Switch by ale vytáhl z rukávu pořádné eso, neboť hrát nové Call of Duty na cestách by bylo k nezaplacení.

Na portu by mohlo pracovat právě zmíněné studio Beenox. To v minulosti vedle remasteru pracovalo i na portu Black Ops 3 na staré konzole. I tam před lety vyšla hra v osekané verzi, a to samé by se mohlo stát i tentokrát, jen v souvislosti se Switchem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama