Micro Machines v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Micro Machines v novém traileru

Micro Machines v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 5. 2017 15:13 1
Reklama

Na adrenalin zabíraný z ptačí perspektivy a ke svižné akci s kamarády vás zve nový trailer pro Micro Machines World Series. Ten toho v necelé minutě záběrů nestihne odhalit bůhvíjak mnoho, svoji práci však odvádí dobře a řadu hráčů tak jistě dokáže navnadit na nostalgii probuzenou jednou letitou sérií.

Její nejnovější díl přinese lokace staré i nové a v nich půjde řádit v kokpitu těch nejmenších závoďáků, jaké jsme v poslední době viděli. Každý z dvanácti základních modelů přitom bude možné upravovat a bude na něj možno pochopitelně i montovat řadu nebezpečných zbraní, jejichž cíl bude samozřejmě jediný – zastavit protivníka dříve, než vlétne z první pozice do cílové rovinky. Z předešlé zprávy pak po obsahové stránce kupříkladu víme, že se do hry navrátí režimy Race i Elimination a jednou z novinek bude režim nazývaný Battle Arenas.

Hra bude dostupná na konzolích i na PC již v druhé polovině června a za cenu blížící se spíše klasickému budgetovému titulu bude k mání pochopitelně i na Xzone. K sympatické cenovce a povědomé náplni pak tvůrci slibují dostát i tomu, že by náplň hry měla apelovat jak na veterány, tak i na úplné nováčky série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama