Morrowind se navrátí již počátkem června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Morrowind se navrátí již počátkem června

Morrowind se navrátí již počátkem června

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 5. 2017 14:07 1
Reklama

Severovýchodní provincii Tamrielu skrytou pod názvem Morrowind jste mohli spatřit již před těžko uvěřitelnými patnácti lety v rámci samostatného offline RPG ve třetím dílu série The Elder Scrolls. A nově se do tohoto starého známého kraje budete moci podívat opětovně a díky oznámení na webu hry se dnes dozvídáme, kdy tomu tak přesně bude.

Návštěva se tentokrát bude konat v rámci on-line RPG The Elder Scrolls Online a naskočit do hry budeme moci již 6. června, a to už v 11 hodin dopoledne našeho času. Sympatické přitom je, že přesně v tento čas se do hry podívá i zbytek světa – on-line svět znovuobjeveného Morrowindu se totiž otevře ve stejnou hodinu napříč celou planetou a ve hře tak bude možné sejít se se všemi starými známými naráz a začít prozkoumávat krajinu hry najednou.

K dispozici přitom bude samostatný ostrov Vvanderfell, který již v minulosti ostatně byl dějištěm i výše zmiňovaného titulu. A na krásy toho vás může nalákat i přiložený trailer. Ten je sice staršího data vydání, na aktuálnosti mu to však nijak neubírá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama