V IO Interactive dochází k propouštění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V IO Interactive dochází k propouštění

V IO Interactive dochází k propouštění

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 5. 2017 10:29 2
Reklama

Ať už to bude s budoucnosti série Hitman jakkoli, v IO Interactive to vře a dějí se velké věci, bohužel se však o nic pozitivního zjevně nejedná a tento dánský tým tímto oznamuje vlnu propouštění. Její rozsah je neznámý, stejně tak i důvody a ostatně i nad samotnou budoucností týmu díky tomu visí otazníky.

Stále ještě současný majitel Square Enix jako takový je přitom z finančního hlediska v dobré kondici, týmu se však i přesto zbavuje a součástí akvizice by údajně dle předchozích informací německého magazínu GameStar mohla být i samotná značka Hitmana, jistého však není nic a současná situace tím tak akorát nahrává spíše dalším spekulacím.

Na druhou stranu se ale může jednat o celkem standardní proceduru, pomocí které se IO Interactive připravují k co možná nejhladší akvizici jiným vydavatelem. Ten kupříkladu může požadovat nákup týmu o něco hubenějšího.

Samotné oznámení o změnách přichází skrze Twitter, kam se také poněkud překvapivě dostavila i odpověď od týmu Remedy, který jménem hned více finských vývojářských studií naráz nabízí volné pozice pro nově propuštěné zaměstnance. Těm v tuto chvíli nezbývá než popřát hodně štěstí do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama