O víkendu je Fallout 4 na PC a XO zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O víkendu je Fallout 4 na PC a XO zdarma

O víkendu je Fallout 4 na PC a XO zdarma

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2017 08:24 1
Reklama

Fallout 4 vyšel už na konci roku 2015 a od té doby stačil udělat radost milionům fanoušků po celém světě. Nový díl opět ukázal, o jak silnou značku se jedná a jak velkou má fanouškovskou základnu. A protože je Bethesda už dávno na svém, není problém udělat hráčům radost a přichystat free víkend.

No dobře, na rovinu si přiznejme, že uvolnění Falloutu na víkend všem bez nutnosti zaplacení ani halíře není znak charity, jako spíše promyšlený tah, jak ke hře přitáhnout ještě více hráčů. Ale pokud čtvrtému dílu odoláváte a pokud dokážete odolat i nadále, můžete v dystopickém světě prožít hezkých pár hodin kompletně zadarmo, aniž byste si Fallout museli koupit.

A když po vyzkoušení neodoláte, tak si holt F4 můžete pořídit. Protože se podobné trial víkendy pořádají každou chvíli, asi vám nemusíme popisovat, jak to chodí. Během akce si budete moci pořídit samotnou hru (nebo season pass) ve slevě. Veškerý postup vám bude uložen a budete moci pokračovat přesně tam, kde jste skončili.

Tentokrát to má ale háček. Free víkend není dostupný na PlayStationu 4. Je omezený jen a pouze na PC a Xbox One. Na Steamu začíná dnes v sedm hodin večer a končí 28. května dvě hodiny před půlnocí. Majitelům Xboxu pré už začalo, končí jim až 29. května v devět hodin ráno. Xbox Live Gold je podmínkou.

Slevy, o kterých jsme psali výše, jsou ale dostupné i na PlayStationu. Na všech platformách Fallout stojí dočasně přibližně pět set korun, všechna DLC pak 750 korun. Během free víkendu si můžete také vyzkoušet, jak ve hře fungují mody – obzvláště zajímavá zkušenost to bude na Xboxu. Obsah DLC zůstává zamčený.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama