Turecký PlayStation prozradil nabídku PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Turecký PlayStation prozradil nabídku PS+

Turecký PlayStation prozradil nabídku PS+

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 5. 2017 15:21 50
Reklama

Vypadá to, že oficiální turecký Twitter účet věnovaný konzoli PlayStation přímo hoří nedočkavostí pro odhalení toho, co bude v červnové nabídce PlayStation Plus. Dnes se totiž na tomto účtu nabídka objevila, záhy ji však administrátoři stáhli, pro rozvíření spekulací to ovšem pochopitelně stačilo.

Pokud je tedy tento únik založený na pravdě, tak se předplatitelé prémiové služby PlayStationu mohou těšit na kooperační zombie akci Killing Floor 2 a na výjimečnou adventurní sérii Life is Strange, jejímuž finále jsme udělili rovnou plných pět bodů z pěti. Díky tomu by se zároveň mohla široká hráčská veřejnost lépe připravit na čerstvě oznámenou druhou sezónu této série.

Každopádně co se samotného úniku týče, tak ten je pro nás zajímavý mimo jiné i proto, že turecký trh spadá pod stejný region a tamní nabídka PlayStation Plus her koresponduje s tím, co Sony nabízí i u nás. A to samozřejmě neznamená nic jiného než zajímavý příslib na horké letní večery. Zůstaňte nám každopádně naladěni, až budeme vědět cokoli oficiálního, tak budete první, kdo se to dozví.

Turecký PlayStation prozradil nabídku PS+
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama