Hudbu ze Zaklínače 3 můžete mít na vinylech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hudbu ze Zaklínače 3 můžete mít na vinylech

Hudbu ze Zaklínače 3 můžete mít na vinylech

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 5. 2017 12:46 5
Reklama

Od vydání Zaklínače 3 uplynuly už dva roky, loni touto dobou se na trhu objevilo druhé a poslední rozšíření s názvem O víně a krvi, přesto je ale kolem značky pořád živo. Může za to jednak karetní Gwent, který si aktuálně můžete vyzkoušet v rámci otevřeného testu na všech platformách, a také nedávné rozhovory s Andrzejem Sapkowskim, autorem knižní předlohy, který má k herní sérii velmi odtažitý přístup. Jestli se řadíte mezi opravdové fanoušky Zaklínače, kterým nesmí uniknout žádná sběratelská laskomina, nastražte uši.

Poznámku o uších jsme nezvolili náhodou, pokud jste si totiž oblíbili soundtrack třetího Zaklínače a rádi byste si jej užili labužnicky na vinylu, máte jedinečnou příležitost. Vývojáři z CD Projekt RED ve spolupráci se společností SPACELAB9 totiž uvedou na trh kolekci gramofonových desek s hudbou ze hry. 

Působivý obal, jemuž vévodí silueta lešije, ukrývá dvě “elpíčka” mrazivě šedé barvy, kterou internetový obchod ThinkGeek připodobňuje ke Geraltovým vousům. Celkově na nich najdete 35 skladeb. V plánu je ale ještě sběratelská edice, která bude obsahovat jednu desku navíc. Na té by se měla nacházet hudba z prvního rozšíření jménem Srdce z kamene.

Soundtrack na vinylech bude dostupný od pátku 2. června, bohužel je už nyní beznadějně vyprodán. Všem zájemcům tak nezbývá než doufat, že budou zásoby doplněny. Cena normální edice je stanovena na necelých 30 dolarů, tedy něco málo přes 700 korun. Byli byste ochotni za takovou cenu soundtrack pořídit, nebo si vystačíte s digitální variantou, která je dostupná například na Spotify?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama