Observer nabídne až osm hodin hororu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Observer nabídne až osm hodin hororu

Observer nabídne až osm hodin hororu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 5. 2017 08:20 1
Reklama

Další titul od autorů povedeného dramatu Layers of Fear bude opět hororem a i tentokrát se lze zřejmě těšit na něco přinejmenším trochu originálního. Alespoň tak to vyplývá z informací webu DualShockers, který měl možnost se s polským vývojářským studiem Blooper Team spojit a vyzpovídat jej.

V Observer hráči zavítají do dystopického světa budoucnosti roku 2084, který bude hojně inspirován východní kulturou a který by nám díky tomu mohl připadat přinejmenším povědomý. Vše ostatní už ale bude zcela unikátní a odlišné a díky tomu se lze těšit na futuristický příběh člena speciální jednotky, který má možnost nabourávat se do myslí svých protivníků i prostých civilistů a vnímat díky tomu okolní svět ve zcela odlišné rovině.

Na to konto hráči uvidí svět zcela jiný a chaotický, protože lidská mysl dle představ autorů přesně taková je. Hráči tedy budou moci spatřit problesky toho, co která postava prožila a co si pamatuje, zadarmo to však nebude a hlavní hrdina Dan si bude muset všechno pořádně urovnat tak, aby dokázal dojít k tomu správnému závěru a vyřešit záhady herního světa.

A z oněch čerstvých informací za další nově vyplývá, že oněch závěrů a především zakončení hry bude k dispozici hned vícero a k tomu navíc tvůrci slibují až dvojnásobnou délku hry oproti Layers of Fear. To má v praxi znamenat zhruba sedm až osm hodin zážitků při prvním projití hrou.

To určitě nezní špatně a jsme zvědaví, co se z tohoto titulu vyklube. Připomenout si ji každopádně také můžete parádní ukázku, za pomocí které jsme vám hru na konci dubna představovali. Hra samotná následně dorazí na Xbox One, na PC a na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama