EA naznačují zasazení Need for Speed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA naznačují zasazení Need for Speed

EA naznačují zasazení Need for Speed

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 15:10
Reklama

Na australském Twitter účtu Electronic Arts se objevil zajímavý obrázek a ten stejný se přitom o den dříve, tedy již včera, dal nalézt také na oficiálním Twitter účtu série Need for Speed. Zpráva je tedy zřejmě jasná – blíží se podrobné odhalení nového dílu slavné závodní série a my můžeme začít vesele spekulovat nad tím, co nám tímto chtějí EA sdělit.

Samotný text tweetu vyzývá k rozjetí další oslavy, nic specifického však neodhaluje. Přiložený a mlhou zahalený obrázek však při troše hraní s kontrastem a světlostí napoví něco o siluetě města, kde by se další díl této závodní série mohl odehrávat.

A první odhady nám našeptávají to, že se hra bude odehrávat pravděpodobně buďto v Las Vegas, anebo v Seattlu. Ke druhé možnosti se spekulující hráči na internetu přiklánějí zejména díky přítomnosti věži, jež svojí siluetou připomíná světoznámou Space Needle, tedy špičatou dominantu města s restaurací navrchu. Ovšem ani podobnost s Las Vegas popřít určitě nelze a tomu by naopak mohly nahrávat předchozí informace o tom, že i tentokrát bude možné vyrazit z města a podívat se kamsi ke kaňonu, čímž se přímo vybízí spojení s Nevadou.

Na plnohodnotné odhalení si každopádně ještě chvilku počkáme, co ale víme již nyní je to, že vývoje se opět zhostili švédští Ghost Games. Ti k tomu navíc avizují odpadnutí nutnosti neustálého připojení k internetu a lákají na návrat honiček s policií i upravitelných vozů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama