Take-Two kupuje Kerbal Space Program
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two kupuje Kerbal Space Program

Take-Two kupuje Kerbal Space Program

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 14:46 2
Reklama

Situace okolo Kerbal Space Program je v posledních týdnech a měsících poměrně zajímavá. Velkému indie hitu se na Steamu dostává značné pozornosti a i hodnocení uživatelů jsou kladná, což mimo jiné zapříčinilo i to, že okolo tvůrců začali jako supi kroužit velcí vydavatelé.

Minulý týden jsme v souvislosti s KSP psali kupříkladu o tom, že ve Valve zaměstnali tvůrce této hry a dnes se navrch dozvídáme i to, že značku jako takovou i současné vývojáře získává Take-Two.

Známý vydavatelský dům má ve svém portfoliu již velká jména jako jsou Rockstar i 2K a dal vzniknout hrám jako je GTA, Red Dead Redemption i Bioshock. Sázek na nákup nezávislých týmů tu však ještě příliš mnoho nebylo, nicméně v Take-Two tvůrcům KSP zřejmě věří natolik, že kromě značky zakoupili tým jako celek. Což je zároveň zpráva, jež vrhá i zcela nové světlo na předešlou informaci o zaměstnávání lidí ve Valve.

Alespoň tak to vyplývá z příspěvku na webu hry, kde vývojáři zároveň uklidňují komunitu v tom, že pro ně to žádné dramatické změny určitě neznačí a stále je tedy kupříkladu v plánu mimo jiné i vydání DLC zdarma pro všechny ty, kteří si hru zakoupili do dubna 2013.

Toto zkrátka kolem a kolem značí, že do Valve zřejmě neodešli všichni a snad ani ne většina ze zaměstnanců týmu, jak jsme dříve odhadovali na základě předchozích informací. O Kerbal i o jeho vývojáře je tímto každopádně zřejmě prozatím postaráno a můžeme jen být zvědaví, co dalšího si tvůrci nachystají a k čemu všemu dostanou pod křídly velkého vydavatelství příležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama