Ukázka Agents of Mayhem je nabitá akcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Agents of Mayhem je nabitá akcí

Ukázka Agents of Mayhem je nabitá akcí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 14:22
Reklama

Nový trailer láká k srpnovému vydání zběsile vypadající městské akci Agents of Mayhem, jež možná až nápadně připomíná neméně ujetou sérii Saints Row. Tu mají ostatně na svědomí ti stejní autoři – americký tým Volition, který se zjevně pokouší o restart v čele se zcela novou značkou.

Počátkem května jste se mohli podívat na ukázku agentů, s jejichž pomocí budeme ke konci tohoto léta zachraňovat svět před zločinnou organizací CABAL. Ta dnešní ukázka je však spíše takovým obyčejným přehledem všeho toho, co všechno hra nabídne.

Na jednu toho stranu určitě nebude málo, všechno se ale přitom dá shrnout zhruba do jediného výrazu – chaos, což už ostatně vyplývá i z překladu samotného názvu hry. Vedle všemožných explozí, těsných úniků a tvrďáckých hlášek pak samozřejmě nesmí chybět také peprný smysl pro humor, se kterým jsme se mohli seznámit již během těch let strávených se sérií Saints Row.

Zde se každopádně lze těšit na akci se třemi volitelnými charaktery naráz s tím, že přepínat mezi nimi bude možno dle libosti. Návrat také hlásí inklinace k fialové barvě a všechno to navíc v případě aktuálního traileru korunuje jedna známá televizní znělka.

Agents of Mayhem si můžete předobjednávat na Xzone, k mání bude hra od 18. srpna tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama