F2P akce od Bohemia Int. vychází v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F2P akce od Bohemia Int. vychází v červnu

F2P akce od Bohemia Int. vychází v červnu

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2017 08:46 4
Reklama

Loni na podzim představovali tuzemští vývojáři z Bohemia Interactive svůj nový program, který nazvali Bohemia Incubator. V jeho rámci rovnou představili dvě hry – hravé Ylands, které ale úplnou novinkou není, ale také zbrusu nový Project Argo, o kterém bude řeč i dnes.

Marek Španěl z BI k Incubatoru před několika měsíci říkal, že fugnuje obdobně jako early access na Steamu. V ledasčem se ale liší – týmy, jejichž hry v programu vznikají, s nimi mnohem více experimentují, a proto jsou všechny zadarmo. To se týká i Projectu Argo. Jedná se o konverzi třetího dílu legendární série Arma. Argo proti sobě postaví dva pětičlenné týmy s vybavením odpovídajícím blízké budoucnosti, kteří musí ukořistit cennou technologii ze sestřelené vesmírné lodi „Argo“.

Argo by mělo být mnohem přímočařejší než byla Arma, ale zároveň by vývojáři chtěli, aby bylo co nejautentičtější. A neliší se jen přístupem, ale také cenou – Project Argo totiž bude i po vydání free-to-play. A co víc, podle vývojářů nebude obsahovat žádné mikrotransakce. Důvody jsou hned dva – Bohemia chce ukázat přívětivost své vlastní platformy k modům a nejrůznějším konverzím, a také bude nadále experimentovat s tím, jak se Argo vlastně bude hrát a jaké bude mít mechanismy.

„Teď už víme, co obnáší vytvářet kompetitivní hru, v čemž nám nemalým dílem pomohla naše komunita,“ píše Lukáš Haládik na blogu Argo. Vedle Arga ale Bohemia nabízí i limitovanou verzi editačního softwaru pro Armu 3 jako teaser, o co potenciální tvůrci přichází, když si nekoupí plnou hru.

Pokud chcete autory podpořit, můžete si Argo „zakoupit“. V nabídce je speciální Supporter's Pack, který stojí 10 eur a který vám do hry přidá několik kosmetických věcí, jako jsou nové animace, oblečení, nebo se vám v leaderboardu zvýrazní vaše jméno. A teď to nejdůležitější - Argo ve své plné verzi vychází už 22. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama